Text Layer

Facaderenovering på Vestegnen2019-04-11T16:46:41+00:00

Facaderenovering i Brøndby

Tid til at vedligeholde murværket?

Murværk er grundlæggende stærke konstruktioner, der bør kunne holde i mange år. Fugen bliver ganske langsomt nedbrudt med tiden, og det kan til sidst skade murstenene og selve konstruktionen.

Vi har stor ekspertise inden for omfugning af murværk, og vi sikrer levetid og et flot ydre af dit murværk. Vi rådgiver gerne om omfugning ganske gratis og uforpligtende, og du kan kontakte os når som helst, hvis du er interesseret i at høre mere.

Send os en mail
Ring til os

Lang erfaring

At ændre den kedelige murstensvæg til en pudset en af slagsen, det skaber et helt nyt liv. Dit hus vil pludselig fremstå som nyt.

Vi har næsten 30 års erfaring i at rådgive og vejlede, derfor lover vi dig, at du har valgt helt rigtigt, hvis du får os til at se på dine facader.

Gennem de snart 30 år vi har arbejdet med pudsning af facader og andet murerarbejde, findes der nok ikke et kvarter i Brøndby eller Roskilde, som vi ikke kender.

facaderenovering i brøndby

 

Skal vi komme i gang?

Vi har altid fingeren på pulsen, og vi står altid klar til at tage fat.

Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning ang. den facaderenovering, som du ønsker udført. Vi kan hjælpe dig med inspiration, planlægning, budgettering eller blot være behjælpelige med svar på spørgsmål.

Har du spørgsmål, så send os en mail, eller giv os et kald på 43 64 83 54. Vi glæder os til at høre fra dig.