Text Layer

Murerarbejde Brøndby

Mangler du en erfaren murer til dit næste projekt?

Hos Murermester Per Jørgensen & Søn tilbyder vi alle former for murerarbejde. Alt fra renovering af badeværelse til omfugnings- og totalentrepriseopgaver i private hjem. Vi besidder de rette kompetencer til at rådgive i henhold til din ønskede arbejdsopgave. Ved en uforpligtende og gratis dialog om din specifikke opgave, er det muligt for os at vejlede dig på bedste vis, så vi kan klarlægge dine behov, give dig inspiration og ikke mindst kan vi få et overblik over budgettering og planlægning.

Vi lægger vægt på at udføre et tilfredsstillende stykke arbejde i høj kvalitet. Du kan være tryg i et samarbejde med os, da vi er nogle af de bedste i murerbranchen. Vi er derudover medlem af Byg Garanti, som giver dig som kunde en sikkerhed i at overlade dine mureropgaver til os.

Send os en mail
Ring til os

 

Hos os er kunden i fokus

Med snart 30 års erfaring inden for murerarbejde sikrer vores erfarne medarbejdere altid en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vores hovedfokus er at efterlade dig som kunde 100% tilfreds med udførelsen af din arbejdsopgave.

Det er centralt for os at overholde deadlines, rydde op efter vores arbejde og opfylde dine behov og ønsker gennem et flot håndværk.

alle opgaver inden for murerarbejde i brøndby og roskilde

Skal vi komme i gang?

Kontakt os for en uforpligtende snak om den mureropgave, du vil have løst.

Ring enten på 43 64 83 54 eller skriv til vores mail kontakt@murermester-per.dk og få gode råd til inspiration, planlægning, budgettering eller blot for besvarelse af enkelte spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Håndværkerfradrag

Husk, at man er berettiget til et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til udvalgte energiforbedringer og/eller klimatilpasning

Læs mere om håndværkerfradraget på SKAT’s hjemmeside.