Ejendomsvedligeholdelse for virksomheder og boligforeninger​

Vi klarer al ejendomsservice

Har du brug for professionel hjælp til ejendomsservice ifm. murerarbejde i Roskilde, Brøndby eller et andet sted på Vestegnen? Så lad os hos Murermester Per Jørgensen & Søn varetage opgaven.

Vi har stor erfaring inden for murerarbejde samt ejendomsservice for erhvervskunder. Vi løser både store og små opgaver, og vi har et bredt netværk af stærkt kompetente samarbejdspartnere. Det gør os til en ideel partner for dig, der skal have løst erhvervsopgaver inden for murerfaget.

Vi tilbyder al slags murerarbejde ifm. ejendomsservice. Vi er særligt specialister inden for:

Få  et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal din virksomhed have varetaget en mureropgave?

Uanset hvad din opgave er, vil vi meget gerne komme forbi din virksomhed og se opgaven an. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at give dig den rette rådgivning, samtidig med at vi kan levere det resultat, der skaber størst mulig værdi for din virksomhed.

Vi giver et uforpligtende tilbud, og så er vi er behjælpelige med at give dig rådgivning i henhold til inspiration, planlægning eller budgettering.​

Er du vicevært eller ejendomsadministrator?

Murermester Per Jørgensen og Søn samarbejder med en lang række boligselskaber, kommuner og plejehjem omkring løsning af daglige opgaver i forbindelse med murerarbejde.

Medarbejderne hos os er kompetente, pligtopfyldende og ansvarsbevidste. Vi tør derfor garantere, at et samarbejde med os, gør din administration af boligforening nemmere.

Kvaliteten er i fokus hos os

For os betyder kvalitet og god service at vores kunder aldrig skal være i tvivl om, at de får et flot og holdbart slutresultat. Derudover er vi naturligvis medlemmer af både Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket yderligere garanterer dig sikkerhedsmæssige fordele som kunde hos Murermester Per Jørgensen og Søn.

Kontakt os og få hjælp til ejendomsservice

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står klar med gode priser samt vejledning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Murermester Per Jørgensen & Søn

Søndre Kirkebjergvej 17

2605 Brøndby

CVR: 35938877

Kontakt os

Telefon: 43 64 83 54

kontakt@murermester-per.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.