Nyt køkken2019-04-11T14:58:25+00:00

Nyt køkken i Brøndby

Er det tid til at forny køkkenet?

Hvis man har købt et nyt hus, så ønsker man ofte at sætte sit eget præg på det. Køkkenet er et af de rum, hvor vi tilbringer flest timer. Derfor er det et oplagt sted at begynde renoveringen.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe med lige præcis renovering af køkkener. Vi kan derfor også rådgive dig i valg af fliser og klinker.

For os er det vigtigt, at køkkenet ender med at matche din personlige stil, og ikke mindst så det passer dit budget. Du kan roligt læne dig afslappet tilbage, da du har fat i nogle af de bedste i branchen inden for klinker.

Send os en mail
Ring til os

 

Et nyt køkken er ikke bare et nyt køkken

Har du besluttet dig for at gå i gang med et nyt køkkenprojekt, så bør det gøres ordentligt.

Én ting er, at man skal kunne holde ud at se på det de næste mange år. En anden ting er, at kvaliteten skal være god, så holdbarheden er i orden. Opnår du både et visuelt flot køkken og god kvalitet, vil det nye køkken kunne hæve ejendommens værdi betragteligt.

nyt køkken i brøndby, roskilde og københavn

 

Udnyt vores erfaring til at få dit drømmekøkken

Murermester Per Jørgensen & Søn har næsten 30 års erfaring med alle former for køkkenprojekter på hele Vestegnen og i Roskilde, og vi hjælper også gerne med dit projekt. Vi tilbyder at stå for hele renoveringen, lige fra nedrivning af det gamle og helt indtil dit nye køkken er flot og funktionsdygtigt. Vi rådgiver dig naturligvis undervejs, så køkkenet bliver som du ønsker.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål omkring installation af køkken, valg af klinker eller måske installation af gulvvarme i forbindelse med køkkenrenovering?

Ring til os på 43 64 83 54. Vi tager så en indledende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med at realisere drømmen.