Forsikringsskader

Hvis uheldet er ude

Murermester Per Jørgensen & Søn har stor ekspertise i udbedring af forsikringsskader. Vi kan derfor også altid rådgive dig i en sådan situation.

En forsikringskade kan være som følge af eksempelvis hærværk, vandskade, indbrud, storm, skybrud eller svamp.

Det er aldrig en sjov oplevelse, når huset pludselig står under vand. Hvis det er blevet røvet for alle sine ting, eller blevet udsat for hærværk. Heldigvis står vi altid klar til at kunne hjælpe dig, hvis du en dag kommer ud for det uheldige og har brug for, at huset igen kan komme op at stå.

Send os en mail
Ring til os

Vi udbedrer og forebygger

Når vi kommer ud til dig, så gennemgår vi huset med dig. På den måde sikrer vi, at vi har undersøgt alle steder, og at vi får ordnet alle problemer, der kunne være. Samtidig kan vi også nemmere give dig et konkret bud på, hvor længe vi vil være om det. Ikke mindst kan vi give besked om, hvor meget det vil koste.

Når vi har fået udbedret skaden, så sørger vi for at forebygge så godt som muligt, så lignende skader ikke vil opstå igen.

Vi kender til de administrative processer, og vi kan give dig kompetent vejledning i, hvordan du skal forholde dig i en given situation.