Forsikringsskader

Hvis uheldet er ude

Murermester Per Jørgensen & Søn A/S har stor ekspertise i udbedring af forsikringsskader. Vi kan derfor også altid rådgive dig i en sådan situation.

En forsikringskade kan være som følge af eksempelvis hærværk, vandskade, indbrud, storm, skybrud eller svamp.

Det er aldrig en sjov oplevelse, når huset pludselig står under vand. Hvis det er blevet røvet for alle sine ting, eller blevet udsat for hærværk. Heldigvis står vi altid klar til at kunne hjælpe dig, hvis du en dag kommer ud for det uheldige og har brug for, at huset igen kan komme op at stå.

Vi tilbyder blandt andet:

Få  et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi udbedrer og forebygger

Når vi kommer ud til dig, så gennemgår vi huset med dig. På den måde sikrer vi, at vi har undersøgt alle steder, og at vi får ordnet alle problemer, der kunne være. Samtidig kan vi også nemmere give dig et konkret bud på, hvor længe vi vil være om det. Ikke mindst kan vi give besked om, hvor meget det vil koste.

Når vi har fået udbedret skaden, så sørger vi for at forebygge så godt som muligt, så lignende skader ikke vil opstå igen.

Vi kender til de administrative processer, og vi kan give dig kompetent vejledning i, hvordan du skal forholde dig i en given situation.

Vi er medlem af Byg Garanti

For at sikre vores kunder den bedste service er vi medlem af Byg Garanti. For dig betyder det helt konkret, at du automatisk er forsikret op til kr. 100.000, hvis uheldet mod forventning skulle opstå, når vi hjælper dig med at bygge nyt badeværelse eller foretager en istandsættelse og renovering af badeværelse.

Murermester Per Jørgensen & Søn A/S

Søndre kirkebjergvej 9, 2605 Brøndby

CVR: 44826232

Kontakt os

Telefon: 43 64 83 54

kontakt@murermester-per.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.