Badeværelse i Brøndby

Er det tid til at forny badeværelset?

Er dit badeværelse slidt? Eller står du måske med et stort ønske om et nyt og moderne badeværelse til hjemmet?

Der findes et stort udvalg af klinker og forskellige løsninger, der kan gøre det svært at tage en beslutning. Vi er specialiseret i badeværelser og har den rette ekspertise til at vejlede dig mod dit drømmebadeværelse. Uanset om dit ønske er et lille eller stort badeværelse, skaber vi løsninger, der passer til lige akkurat dig og dine behov. Vi lægger nemlig vægt på, at du får et badeværelse, der stemmer overens med dine behov og dit budget, samt matcher din personlige stil i hjemmet.

Send os en mail
Ring til os

Bedste kvalitet til bedste pris

Med næsten 30 års erfaring inden for alle former for murerarbejde i Brøndby og på Vestegnen, sikrer vores erfarne og dygtige team altid den bedste kvalitet til den bedste pris. Vores mål er at efterlade vores kunder 100% tilfredse. Vi leverer derfor inden for deadlinen, sørger selv for oprydning, og vi arbejder altid hårdt efter målet om at skabe dit drømmebadeværelse.

Byg Garanti

For at sikre vores kunder den bedste service er vi medlem af Byg Garanti. For dig betyder det helt konkret, at du automatisk er forsikret op til kr. 100.000, hvis uheldet mod forventning skulle opstå, når vi hjælper dig med at bygge eller renovere dit badeværelse.

nyt badeværelse i brøndby

 

Skal vi komme i gang?

Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning angående den badeværelsesopgave, som du ønsker udført.

Ved at kontakte os på 43 64 83 54 eller på mail kontakt@murermester-per.dk, kan du få gode råd til inspiration, planlægning, budgettering eller blot for besvarelse af enkelte spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Håndværkerfradrag

Husk, at du er berettiget til et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til udvalgte energiforbedringer og/eller klimatilpasning.

Læs mere om håndværkerfradraget på SKAT’s hjemmeside.