Nybyggeri i Brøndby

Skal du bygge nyt?

Murermester Per & Søn A/S har den helt rette ekspertise, når det kommer til at kunne rådgive og vejlede dig og dit byggeprojekt. Vi lægger vægt på, at det endelige resultat skal matche din personlige stil og de ønsker samt behov, du har givet udtryk for. Og ikke mindst skal det passe til dit budget!

Med os som hjælper på dit byggeprojekt, kan du derfor roligt læne dig tilbage i stolen og slappe helt af.

Få  et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bedste kvalitet til bedste pris

Med vores snart 30 års erfaring inden for erhvers-murerarbejde samt vores erfarne og dygtige medarbejdere, sikrer vi altid den bedste kvalitet til den bedste pris.


Vores mål er at efterlade dig 100% tilfreds. Vi leverer derfor altid til tiden, rydder altid pænt op efter os og efterlader altid et flot håndværk. Vi er medlem af Byg Garanti, som giver dig den sidste nødvendige sikring for at overlade dine erhversmureropgaver til os.​

Skal vi komme i gang?

Vi står altid klar til at kunne hjælpe dig videre med dit byggeprojekt. Uanset hvor stort eller lille dit ønskeprojekt er, så hjælper vi.

Du er velkommen til at ringe til os på 43 64 83 54, eller du kan sende os en mail, hvis du har nogen spørgsmål eller gerne bare vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt.

Murermester Per Jørgensen & Søn A/S

Søndre kirkebjergvej 9, 2605 Brøndby

CVR: 44826232

Kontakt os

Telefon: 43 64 83 54

kontakt@murermester-per.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.