Omfugning af dit murvæk

Har du brug for professionel hjælp fra en dygtig fugemand til omfugning af dit murværk? Så står vi hos Murermester Per Jørgensen & Søn klar til at hjælpe dig. Vores murerfirmatilbyder alle former for murerarbejde, herunder også fugning af din facade. Vi varetager opgaver for både private husejere og erhvervskunder i Brøndby, Roskilde og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder på hele Vestegnen.

Få kompetent rådgivning og vejledning

Vi besidder de rette kompetencer til at rådgive i henhold til din ønskede arbejdsopgave. Ved en uforpligtende og gratis dialog om din specifikke opgave er det muligt for os at vejlede dig på bedste vis, så vi kan klarlægge dine behov, give dig inspiration og ikke mindst kan vi få et overblik over budgettering og planlægning.

Vi lægger vægt på at udføre et tilfredsstillende stykke arbejde i høj kvalitet. Du kan være tryg i et samarbejde med os, da vi er nogle af de bedste i murerbranchen. Vi er derudover medlem af Byg Garanti, der giver dig som kunde en sikkerhed i at overlade dit arbejde med omfugning til os.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Reparationer
  • Rådgivning

Få  et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hos os er kunden i fokus

Med 30 års erfaring inden for murerfaget sikrer vores erfarne medarbejdere altid en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vores hovedfokus er at efterlade dig som kunde 100 % tilfreds med udførelsen af din arbejdsopgave.

Det er centralt for os at overholde deadlines, rydde op efter vores arbejde og opfylde dine behov og ønsker gennem et flot håndværk.

Har du brug for professionel hjælp til omfugning?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit fugearbejde, uanset om der er tale om omfugning af hus, mur eller fliser.

Ring enten på 43 64 83 54 eller skriv til vores mail kontakt@murermester-per.dk og få gode råd til inspiration, planlægning, budgettering eller blot for besvarelse af enkelte spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk håndværkerfradraget

Husk, at man er berettiget til et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til udvalgte energiforbedringer og/eller klimatilpasning

Læs mere om håndværkerfradraget på SKAT’s hjemmeside.

Murermester Per Jørgensen & Søn

Søndre Kirkebjergvej 17

2605 Brøndby

CVR: 35938877

Kontakt os

Telefon: 43 64 83 54

kontakt@murermester-per.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.