Nyt badeværelse og badeværelsesrenovering

Vi hjælper dig med at forny dit badeværelse

Er det tid til at forny badeværelset med nye fliser? Er dit gamle badeværelse ved at være slidt? Eller står du måske med et stort ønske om et nyt og moderne badeværelse til hjemmet? Uanset om du drømmer om et nyt badeværelse eller om en renovering af det gamle, så kan vi hos Murermester Per Jørgensen & Søn A/S hjælpe dig. Vi tilbyder både renovering af badeværelse og etablering af et nyt badeværelse i Roskilde, Brøndby og på hele Vestegnen.

Vi er specialister inden for badeværelser

Der findes et stort udvalg af klinker og forskellige løsninger, der kan gøre det svært at tage en beslutning, når badeværelse skal renoveres. Vi er specialiseret i badeværelser, og vi har den rette ekspertise til at vejlede dig angående dit drømmebadeværelse.

Uanset om dit ønske er et lille eller stort badeværelse, skaber vi løsninger, der passer til lige akkurat dig og dine behov. Vi lægger nemlig vægt på, at du får et nyt badeværelse, der stemmer overens med dine behov og dit budget samt matcher din personlige stil i hjemmet.

Få  et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi leverer den bedste kvalitet til den bedste pris

Med 30 års erfaring inden for alle former for murerarbejde i Brøndby og på Vestegnen sikrer vores​ erfarne og dygtige team altid den bedste kvalitet til den bedste pris. Vores mål er at efterlade vores kunder 100 % tilfredse. Vi leverer derfor inden for deadline, sørger selv for oprydning, og vi arbejder altid hårdt efter målet om at skabe dit drømmebadeværelse.​

Vi er medlem af Byg Garanti

For at sikre vores kunder den bedste service er vi medlem af Byg Garanti. For dig betyder det helt konkret, at du automatisk er forsikret op til kr. 100.000, hvis uheldet mod forventning skulle opstå, når vi hjælper dig med at bygge nyt badeværelse eller foretager en istandsættelse og renovering af badeværelse.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende en badeværelsesrenovering du ønsker
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Om vi skal flytte rundt på installationerne
  • Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven.

På samme måde varierer prisen på et nyt badeværelse også ud fra de samme kriterier.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Vi tilbyder gerne en uforpligtende rådgivning angående den badeværelsesopgave, som du ønsker udført.

Ved at kontakte os på 43 64 83 54 eller på e-mail kontakt@murermester-per.dk kan du få gode råd til inspiration, planlægning, budgettering eller blot for besvarelse af enkelte spørgsmål samt et uforpligtende tilbud på enten renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Murermester Per Jørgensen & Søn A/S

Søndre kirkebjergvej 9, 2605 Brøndby

CVR: 44826232

Kontakt os

Telefon: 43 64 83 54

kontakt@murermester-per.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.