Håndværk af høj kvalitet

Hos os får du tryghed for murerarbejde af høj kvalitet. Vi er et familieforetagende gennem generationer, og vores erfarne ansatte har alle været hos os mellem 6 og 17 år. Vi har gennem snart 30 år leveret professionelt murerarbejde til private og erhvervskunder. Vi har ry for at indfri vores kunders forventninger på en serviceminded og fleksibel måde.

Tidsplaner er ikke for sjov

Kronerne tæller – og det gør minutterne også. Vi ved, det er vigtigt for vores kunder, at deadlines overholdes. Når tidsplaner skal lægges, trækker vi på vores mange års brancheerfaring. Det gør tidsplanerne realistiske og betyder, at vi altid leverer til tiden.
Murermester Per Jørgensen og Søn samarbejder med Jerslev Stilladsservice A/S.

Budgetter der holder vand

Som alle andre danskere ved vi, at hver en krone tæller. Derfor er vi stolte over, at vores mange års erfaring og gode rutiner gør, at det altid er muligt for os at overholde de aftalte budgetter. Vi udskriver kun ekstraregninger, når det på forhånd er aftalt med kunden.

Oprydning? Det tager vi os af

Det er irriterende og generende, når håndværkere efterlader uorden og kaos efter endt projekt. Derfor er det vigtigt for os at rydde op efter os på pladsen, så vi efterlader glade og tilfredse kunder – og ikke rod.

Kim Petersen
Daglig leder
Telefon: +45 43 64 83 54
E-mail: kontakt@murermester-per.dk

Thomas Jørgensen
Murermester
Telefon: +45 43 64 83 54
E-mail: kontakt@murermester-per.dk

Jytte Jørgensen
Bogholder / Kontor
Telefon: +45 43 64 83 54
E-mail: kontakt@murermester-per.dk

Murersvend Steen
Murer

Lærling Gustav

Niels